Blog

Najnowsze artykuły

Najnowszy artykuł:
18 października 2024

Snacki białkowe – czy to już nowy standard rynku?

Globalny rynek przekąsek zmienia się, ponieważ konsumenci poszukują zdrowszych opcji. Zgodnie z danymi Innova Market Insights, 42% konsumentów na całym świecie uznaje białko za najważniejszy składnik przy wyborze żywności. Ten (…)

Autor:
Monika Strojek
Doświadczona marketerka w branży spożywczej, śledząca trendy żywieniowe i dzieląca się spostrzeżeniami poprzez angażujące treści. Zafascynowany analizą zachowań konsumentów i szerokim spektrum UX. Miłośniczka dobrego designu i dobrej kuchni.

Okiem dietetyka: dlaczego warto jeść wafle?

Wafle ryżowe i kukurydziane cieszą się dosyć dużą popularnością wśród osób dbających o zdrowie, a (…)

16 lipca 2024
Przeczytasz w 3 min

Dlaczego lubimy chrupać?

Finding pleasure in eating has become increasingly important for consumers who often seek a respite (…)

23 maja 2024
Przeczytasz w 2 min

Process air pop – co to jest?

Do produkcji chrupiących wafli ryżowych lub kukurydzianych potrzebne są jedynie trzy składniki: woda, wysoka temperatura (…)

17 kwietnia 2024
Przeczytasz w 2 min

Najczęściej czytane

Czym jest dieta bezglutenowa?

Dieta bezglutenowa to coraz popularniejsza opcja żywieniowa, która wydaje się być znacznie więcej niż tylko (…)

6 lutego 2024
Przeczytasz w 4 min

Dlaczego konsumenci rezygnują z tradycyjnego pieczywa?

Tradycyjne pieczywo stopniowo ustępuje miejsca nowym alternatywom, a konsumenci podejmują decyzje zakupowe z uwzględnieniem różnorodnych (…)

4 lutego 2024
Przeczytasz w 2 min

Zadaj pytanie dotyczące kategorii wafli ryżowych i kukurydzianych!

Nasi eksperci czekają na Ciebie. Jesteś kupcem w kategorii wafli ryżowych i kukurydzianych. Jesteś ciekawy naszych produktów, ich produkcji, jakości lub procesu wdrażania? Nie wahaj się z nami skontaktować!

Nasz zespół ekspertów z niecierpliwością czeka na Twoje pytania. Skontaktuj się z nami już teraz i rozpocznijmy rozmowę!

Polecamy również

Kategoria Crisp Bread – co ją rozwija?

Crisp Bread – kategoria suchego pieczywa, która cieszy się rosnącą popularnością w Europie. Co ją (…)

8 lutego 2024
Przeczytasz w 4 min

Czym jest dieta bezglutenowa?

Dieta bezglutenowa to coraz popularniejsza opcja żywieniowa, która wydaje się być znacznie więcej niż tylko (…)

6 lutego 2024
Przeczytasz w 4 min

Dlaczego konsumenci rezygnują z tradycyjnego pieczywa?

Tradycyjne pieczywo stopniowo ustępuje miejsca nowym alternatywom, a konsumenci podejmują decyzje zakupowe z uwzględnieniem różnorodnych (…)

4 lutego 2024
Przeczytasz w 2 min