Czy firma produkująca jedynie przekąski waflowe może wzrastać w spektakularnym tempie i nieustannie zaskakiwać wciąż nowymi, chrupiącymi recepturami? Jak najbardziej tak! Już od ponad 32 lat aktywnie rozwijamy portfolio naszych produktów, zarówno tych w brandzie Good Food, jak i w markach własnych.
Jako pionierzy w produkcji wafli ryżowych i kukurydzianych oraz prekursorzy zdrowego stylu odżywiania w Polsce czujemy dumę, kiedy nasze wafle każdego dnia wspierają zdrowe wybory konsumentów na niemal wszystkich kontynentach.
Jaki jest sekret niezwykłej chrupkości naszych wafli? Przede wszystkim to najwyższej jakości ziarna, które wypiekamy w optymalnej dla nich temperaturze, tak by zawsze zaskakiwały swoją chrupiącą strukturą.
Za kulisami tej podróży stoją nasi pracownicy, którzy wykorzystują swoje doświadczenie i pasję do śledzenia trendów żywieniowych, kreowania nowych receptur, poszukiwania nowych rynków zbytu czy wreszcie ekspresowego dostarczania produktu gotowego w odpowiednim czasie i do odpowiedniego miejsca. Prawdę mówiąc, sami siebie zaskakujemy w kwestii tego, jak wiele już wiemy o waflach i co jeszcze potrafimy stworzyć z worków pełnych najwyższej jakości ziaren!
Czy ktoś, kto bacznie obserwował nasze początki powiedziałby, że po upływie trzech dekad będziemy rozciągnięci na dwa zakłady produkcyjne działające przy zaangażowaniu ponad 400 osób? Wykiełkowaliśmy dokładnie w 1991 roku, kiedy to małżeństwo Magdalena i Janusz Dals uruchomili pierwszą produkcję wafli w Skórzewie. Przywieziona przez nich aż z Australii technologia wypieku była tak nowatorska, że jest aktualna aż do dnia dzisiejszego. Oferując lekkie, bezglutenowe przekąski, dołożyliśmy swoje ziarenko do tego, by zdrowe odżywianie było nie tylko chwilową modą, ale pozytywnym trendem, który stale rośnie!
Obejrzyj naszą animowana historię tutaj
Good Food Products S.A.
© Good Food Products S.A. All rights reserved. Site by: Minima Advertising People. Redesign & optimization: Adstone Marketing Agency.