O nas

Firmę...

Czy firma, która specjalizuje się w produkcji przekąsek waflowych, może rosnąć szybko i regularnie zaskakiwać nowymi smakami? Oczywiście! Przez ponad 33 lata aktywnie poszerzamy naszą ofertę produktów pod marką Good Food oraz w ramach marek własnych (private label).

 

Jako pionierzy w produkcji wafli z ryżu i kukurydzy oraz prekursorzy zdrowego stylu życia w Polsce, jesteśmy dumni z tego, że nasze wafle codziennie wspierają zdrowe wybory konsumentów na praktycznie całym świecie.

 

Co sprawia, że nasze wafle są tak niezwykle chrupiące? Przede wszystkim używamy najwyższej jakości ziaren, pieczonych w optymalnej temperaturze, co sprawia, że zawsze zaskakują swoją chrupką strukturą.

...tworzą ludzie

Nasi pracownicy są tą siłą napędową, która stoi za kulisami naszej podróży. Wykorzystują swoje doświadczenie i pasję do śledzenia trendów żywieniowych, tworzenia nowych przepisów na wafle, poszukiwania nowych rynków zbytu i szybkiego dostarczania gotowych produktów we właściwe miejsca. Szczerze mówiąc, sami jesteśmy zaskoczeni tym, ile już wiemy o waflach i co jeszcze potrafimy stworzyć z worków pełnych najwyższej jakości ziaren!

Mamy 33 lata

Wykiełkowaliśmy jako firma rodzinna, dokładnie w 1991 roku, kiedy to małżeństwo Magdalena i Janusz Dals uruchomili pierwszą produkcję wafli. Przywieziona przez nich aż z Australii technologia wypieku była tak nowatorska, że jest aktualna aż do dnia dzisiejszego. Oferując lekkie, bezglutenowe przekąski, dołożyliśmy swoje ziarenko do tego, by zdrowe odżywianie było nie tylko chwilową modą, ale pozytywnym trendem, który stale rośnie!