O nas

Ponad 125 przepisów na chrupkość

Nasze chrupkie wafle to przekąski stworzone z naturalnych składników (w większości z ryżu i kukurydzy), co nie oznacza, że brak im smaku! Stale poszukujemy nowych sposobów na ich uszlachetnienie i wydobycie najlepszych nut smakowych oraz optymalnej chrupkości.

 

Podążanie za trendami żywieniowymi, studiowanie potrzeb konsumentów i nowości na półkach sklepowych oraz śledzenie opakowaniowego designu – to nasza rzeczywistość! Wszystko w celu ulepszania naszych wyjątkowych produktów.

 

Dopływ nowości to zasługa naszego zespołu NPD, który w trybie ciągłym wdraża nowe receptury do naszego portfolio oraz czuwa nad optymalizacją standardowych. Zbiera także niezbędne dane z paneli sensorycznych.

Skupiamy się na smaku

Nasze produkty są bezglutenową alternatywą zarówno dla pieczywa, jaki i słodkich lub słonych przekąsek. Całe portfolio dzielimy na wafle:

 

Słone: pokrywane przyprawami takimi jak papryka lub ser, zioła prowansalskie lub sama sól.

Słodkie: oblewane czekoladą lub jogurtem, naturalnymi syropami owocowymi lub karmelem.

Naturalne: wypieczone z ryżu, kukurydzy, z dodatkiem warzyw, owoców, ziaren.