O nas

Mamy ponad 100 przepisów
na chrupkość

Nasze chrupiące wafle to przekąski stworzone z naturalnych składników, głównie z ziaren ryżu i kukurydzy, co wcale nie oznacza, że brakuje im smaku! Stałe poszukiwanie nowych sposobów na łączenie zdrowia ze smakiem w chrupkiej przekąsce to w końcu nasza misja.

 

Wiemy, że dobrze dobrane, autentyczne składniki to klucz do sukcesu finalnego produktu. Prócz  odpowiednich odmian zbóż, nadających się do wypieku metodą air-pop, ważne jest ich odpowiednie przygotowanie – przechowywanie, sezonowanie, czy mieszanie. Wreszcie wypiek uwzględniający najbardziej optymalne warunki, takie jak temperatura, wilgotność i czas, a także rozwój technologii i konstrukcji maszyn piekarskich.

Benefity wafli

bezglutenowe
pełnoziarniste
roślinne
źródło błonnika
źródło roślinnej proteiny
bez poczucia winy

Innowacje i trendy

Nasze wafle są w trendach zdrowej żywności, tworzone z myślą o aktualnych potrzebach konsumentów, szukających zdrowszych przekąsek.

 

Stale monitorujemy globalne trendy żywnościowe, jak i preferencje konsumentów na poszczególnych rynkach. Zdobytą wiedzą dzielimy się z klientami, aby wprowadzać nowości na rynek.

 

Nasz zespół ekspertów ds. rozwoju produktów (NPD) przeprowadza kompleksowe oceny sensoryczne wafli. W 2023 roku przetestowaliśmy blisko 700 próbek, co pokazuje nasze zaangażowanie w jakość i innowacje.

 

Słony, słodki czy naturalny?

słone
słodkie
naturalne