Składniki:
Pełnoziarnista kukurydza 51%, grys kukurydziany 35%, ryż brązowy 8%, quinoa 4%,bazylia 1%, sól morska 1%. Może zawierać sezam i soję.
Cechy wafla:
bez glutenu
pełnoziarnisty
z wysoką zawartością błonnika
Opakowanie:
105 g / 21 wafli
130 g / 26 wafli
Wartość energetyczna | 100 g | 5 g (porcja/ | *RI w porcji |
1610 kJ | 80 kJ | 1% | |
380 kcal | 19 kcal | 1% | |
Tłuszcz | 3,1 | 0,2 | 0% |
(w tym kwasy nasycone) | 0,6 | <0,1 | 0% |
Węglowodany | 75 | 3,7 | 1% |
(w tym cukry) | 1,5 | <0,5 | 0% |
Błonnik | 7,5 | 0,4 | – |
Białko | 9,5 | 0,5 | 1% |
Sól | 1,08 | 0,05 | 1% |
Wgryź się w kategorię ciastka ryżowe i kukurydziane, zdobywaj informacje o produktach, ich produkcji, jakości czy procesie wdrażania.
Wejdź na naszego bloga i sięgnij po dawkę inspiracji. Wiedza to potęga!
Good Food Products S.A.
© Good Food Products S.A. All rights reserved. Redesign & optimization: Adstone Marketing Agency.