Składniki:
Ryż brązowy 75,8 %, grys kukurydziany, kasza gryczana 5 %, sorgo
5 %, siemię lniane 4 %, nasiona słonecznika 3 %, sól morska. Może zawierać
soję i sezam.
Cechy wafla:
bez glutenu
pełnoziarnisty
źródło błonnika pokarmowego
wypiekany, nie smażony
Opakowanie:
100 g / 18 wafli
W 100g | ||
Wartość energetyczna | 1651 kJ / 391 kcal | |
Tłuszcz | 5,9 g | |
(w tym kwasy nasycone) | 0,9 g | |
Węglowodany | 72 g | |
(w tym cukry) | 1,2 g | |
Błonnik | 5,3 g | |
Białko | 9,8 g | |
Sól | 0,23 g |
Wgryź się w kategorię ciastka ryżowe i kukurydziane, zdobywaj informacje o produktach, ich produkcji, jakości czy procesie wdrażania.
Wejdź na naszego bloga i sięgnij po dawkę inspiracji. Wiedza to potęga!
Good Food Products S.A.
© Good Food Products S.A. All rights reserved. Redesign & optimization: Adstone Marketing Agency.