Składniki:
Czekolada mleczna 58% (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, masa kakaowa, serwatka w proszku ( z mleka), bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyna z soi, aromat: wanilina. emulgator: E467), ryż brązowy 42%. Masa kakaowa w czekoladzie min. 32%.
Cechy wafla:
pełnoziarnisty ryż
bez glutenu
*kakao certyfikowane Rainforest Alliance
naturalny aromat waniliowy
Opakowanie: 70 g / 4 wafle
W 100g | W 17,5g (porcja) | |
Wartość energetyczna | 1988 kJ / 474 kcal | 348 kJ / 83 kcal |
Tłuszcz | 20 g | 3,4 g |
(w tym kwasy nasycone) | 11 g | 2,0 g |
Węglowodany | 66 g | 12 g |
(w tym cukry) | 33 g | 5,7 g |
Błonnik | 2,8 g | 0,5 g |
Białko | 6,4 g | 1,1 g |
Sól | 0,27 g | 0,05 g |
* Dzienne referencyjne Wartości Spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych).
Wgryź się w kategorię ciastka ryżowe i kukurydziane, zdobywaj informacje o produktach, ich produkcji, jakości czy procesie wdrażania.
Wejdź na naszego bloga i sięgnij po dawkę inspiracji. Wiedza to potęga!
Good Food Products S.A.
© Good Food Products S.A. All rights reserved. Redesign & optimization: Adstone Marketing Agency.